Svt italien spanien

Förlängningsdrama i EM-semifinalen mellan Italien och Spanien

Förlängningsdrama i EM-semifinalen mellan Italien och Spanien | SVT Sport

6 juli 2021 — 1–1 efter full tid och EM-semifinalen Italien–Spanien gick till straffar. SVT direktrapporterade under semifinalen – så var kvällen.

1–1 efter full tid och EM-semifinalen Italien–Spanien gick till straffar.SVT direktrapporterade under semifinalen – så var kvällen.

Allt du behöver veta inför Italien-Spanien | SVT Sport

6 juli 2021 — Vilket lag blir först till EM-final? Italien och Spaniens ställs emot varandra i ett prestigefyllt semifinalmöte på Wembley i London.

Vilket lag blir först till EM-final?Italien och Spaniens ställs emot varandra i ett prestigefyllt semifinalmöte på Wembley i London.

Spanien och Italien till EM-semifinal | SVT Sport

3 juli 2021 — Vi fick en riktigt härlig dag där Italien och Spanien har tagit sig till en semifinal där dessa nationer möts.

Spanien vidare till semifinal efter straffarSedan var det Italiens tur att besegra Belgien.SVT Sport direktrapporterade genom EM-fredagen.

Spanien kan bli det nya Italien | SVT Nyheter

26 mars 2020 — Dagen innan var det ännu mörkare med 738 döda. Landet kan därmed komma att bli det nya epicentret för smittan i Europa. Spanien mardrömslika …

Det senaste dygnet har 655 personer dött till följd av covid-19 i Spanien. Dagen innan var det ännu mörkare med 738 döda. Landet kan därmed komma att bli det nya epicentret för smittan i Europa.

Nattligt straffdrama tog Italien till EM-final | SVT Sport

6 juli 2021 — Italien gick till final i EM efter att ha slagit Spanien i ett nattligt straffdrama. Klockan hade tickat fram till 23.40 svensk tid när …

Italien gick till final i EM efter att ha slagit Spanien i ett nattligt straffdrama. Klockan hade tickat fram till 23.40 svensk tid när Jorginho slog in den avgörande straffen. Det betydde 5-3 totalt. Det stod 1-1 efter full tid.

Land för land: Storbränderna som skakar södra Europa

Land för land: Storbränderna som skakar södra Europa | SVT Nyheter

25 juli 2022 — Spanien; Italien; Grekland. Spanien. I Spanien fortsätter kampen mot flera större bränder som brutit ut de senaste dagarna.

Efter den senaste tidens värmebölja i södra Europa fortsätter skogsbränderna sin framfart kring medelhavet. Så här är läget just nu i tre av de länder som drabbats hårdast av förödelsen.

Se Spanien-Italien i U21-EM | SVT Sport

27 mars 2021 — SVT sänder matchen mellan Spanien och Italien i U21-EM. Italien spelade 1-1 mot Tjeckien i onsdags medan Spanien inledde mästerskapet med en …

SVT sänder matchen mellan Spanien och Italien i U21-EM. Italien spelade 1-1 mot Tjeckien i onsdags medan Spanien inledde mästerskapet med en 3-0-seger mot Slovenien.

Riktigt varmt väder väntar Italien och Balkan – SVT Nyheter

Riktigt varmt väder väntar Italien och Balkan | SVT Nyheter

19 juni 2022 — Temperaturerna har nått över 40 grader i Frankrike och Spanien den senaste veckan men nu lugnar extremhettan ner sig på Iberiska halvön.

Ta det lugnt och drick mycket vatten, det är uppmaningarna för att klara av extremhettan i Europa. Nu drar värmen vidare från västra delarna och kommer istället att ställa till det i Italien och på Balkan.– Maj var extremt varmt i Spanien och Frankrike och det var väldigt tidigt. Nu har vi lång tid framför oss med sommar så det kan komma flera gånger, flera värmevågor över Europa, säger SVT:s meteorolog Deana Bajic.

Ny amatörrestaurering i Spanien: ”Ett brott mot kulturarvet”

Ny amatörrestaurering i Spanien: ”Ett brott mot kulturarvet” | SVT Nyheter

18 jan. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Apjesus, en rosenkindad St Göran, väldigt färgglada träskulpturer, en skev jungfru Maria och en ful ängel är några av de exempel på amatörrestaureringar av kulturarvet i Spanien som underhållit nyhetskonsumenter. Men spanska konservatorförbundet är mindre roade.– Det är ett brott mot kulturarvet, säger ordförande Fransisco Manuel Espejo Jiménez.

Så reagerar omvärlden på italienska valresultatet – SVT Nyheter

Så reagerar omvärlden på italienska valresultatet – jämförs med Sverige | SVT Nyheter

26 sep. 2022 — Giorgia Melonis högernationalistiska parti Italiens bröder (Fratelli … Spanien och Polen har också uttryckt glädje över valresultatet, …

Högerkoalitionens seger i det italienska valet hyllas av högernationalistiska och konservativa politiker i Europa – medan det från vänsterhåll kallas ”en mörk dag”.Utländska medier och politiker har också dragit paralleller till det svenska valet och framgångarna för Sverigedemokraterna.

Keywords: svt italien spanien