Schweiz spanien svt

Schweiz jättenära ny skräll – men Spanien till semifinal

Schweiz jättenära ny skräll – men Spanien till semifinal | SVT Sport

16 juni 2010 — Spanien åkte på en chockförlust direkt. Schweiz vann med 1-0 och guldfavoritens VM-spöke visar sig igen.

Spanien är klart för EM-semifinal. Men det satt väldigt långt inne. Trots en schweizisk utvisning behövde man straffar för att vinna. Där blev Mikel Oyarzabal hjälte med den avgörande straffen. – Det här var fotboll. Vi är förtjänta av segern, säger målvakten Unai Simon som räddade två straffar.

Schweiz skrällde mot Spanien – SVT Nyheter

Schweiz skrällde mot Spanien | SVT Nyheter

2 dec. 2022 — Schweiz är klart för åttondelsfinal i fotbolls-VM. Det efter att ha besegrat Serbien med 3-2 i en svängig, och grinig historia.

Spanien åkte på en chockförlust direkt. Schweiz vann med 1-0 och guldfavoritens VM-spöke visar sig igen.

Schweiz vidare efter grinig match mot Serbien | SVT Sport

20 nov. 2022 — 20 november-18 december avgörs fotbolls-VM i Qatar. Här kan ni följa matcherna, nyhetsbevakningen och liverapporteringen under VM.

Schweiz är klart för åttondelsfinal i fotbolls-VM.Det efter att ha besegrat Serbien med 3-2 i en svängig, och grinig historia.– Det är mycket känslor kring den här matchen, säger Fabian Schär till TV4.

Fotbolls-VM 2022 | SVT Sport

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

20 november-18 december avgörs fotbolls-VM i Qatar. Här kan ni följa matcherna, nyhetsbevakningen och liverapporteringen under VM.

SVT Sport

12 nov. 2005 — Spanien är på väg mot VM i Tyskland med stormsteg. Luis Garcia gjorde tre av målen för spanjorerna när Slovakien besegrades hemma med 5-1 i …

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

VM-fördel Spanien, Schweiz och Uruguay | SVT Nyheter

2 juli 2021 — Det blev en snöplig strafförlust för Schweiz mot Spanien i EM-kvartsfinalen. Men målvakten Yann Sommer var rädd att det skulle avgöras redan …

Spanien är på väg mot VM i Tyskland med stormsteg. Luis Garcia gjorde tre av målen för spanjorerna när Slovakien besegrades hemma med 5-1 i kväll.

Schweiziske målvakten: ”Fick flashback till Sverige-matchen”

Schweiziske målvakten: ”Fick flashback till Sverige-matchen” | SVT Sport

2 dec. 2022 — Höjdpunkter från matchen mellan Serbien och Schweiz i fotbolls-VM för herrar 2022. … Åttondelsfinal: Marocko-Spanien 6/12.

Det blev en snöplig strafförlust för Schweiz mot Spanien i EM-kvartsfinalen. Men målvakten Yann Sommer var rädd att det skulle avgöras redan tidigare – på ett bekant sätt.– Jag fick en flashback då vi släppte in för målet var likadant som det mot Sverige för tre år sedan, säger han.

Fotbolls-VM: Höjdpunkter – Grupp G: Serbien-Schweiz 2/12

Fotbolls-VM: Höjdpunkter – Grupp G: Serbien-Schweiz 2/12 | SVT Play

Streama livesända tävlingar och mästerskap. Se sportdokumentärer och få de senaste sportnyheterna och reportagen i program som Sportnytt och Sportspegeln.

Höjdpunkter från matchen mellan Serbien och Schweiz i fotbolls-VM för herrar 2022.

Sport | SVT Play

Streama livesända tävlingar och mästerskap. Se sportdokumentärer och få de senaste sportnyheterna och reportagen i program som Sportnytt och Sportspegeln.

Keywords: schweiz spanien svt, spanien schweiz svt