Folktandvården logga in

Boka, ändra eller avboka tid – Folktandvården

Här finns allt om tidsbokning, ombokning och avbokning i Folktandvården Västra Götaland. … Folktandvårdens digitala klinik … Logga in på 1177 e-tjänster …

Här finns allt om tidsbokning, ombokning och avbokning i Folktandvården Västra Götaland.

Folktandvården Skåne – Folktandvården Skåne

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi är summan av ytterst professionella medarbetare som varje dag …

En tandvård för alla skåningar. Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi är summan av ytterst professionella medarbetare som varje dag – tillsammans – strävar efter att du och alla andra skåningar ska ha noll hål och en miljon leenden.

Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm välkomnar dig, ung eller gammal, var du än bor eller kommer ifrån. Vi erbjuder både allmän- och specialisttandvård, …

Folktandvården Stockholm välkomnar dig, ung eller gammal, var du än bor eller kommer ifrån. Vi erbjuder både allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre tandhälsa.

Webbokning – Folktandvården Stockholm

Webbokning

Här kan du boka tid online till en erfaren tandläkare eller tandhygienist. Vi erbjuder även akut tandvård. Helg- och kvällsöppet. Öppet alla dagar.

Välkommen till Folktandvården

Vi hjälper majoriteten av alla barn i landet och nästan hälften av alla vuxna att förebygga och främja en god munhälsa. Välkommen till oss på Folktandvården!

Text för seo

Folktandvården Online – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Boka tid för tandvård hos Folktandvården – Region Uppsala

Boka tid för tandvård hos Folktandvården

På 1177.se kan du läsa din tandvårdsjournal. Logga in med Bank-ID eller e-legitimation på 1177.se. Just nu kan du dessvärre inte boka en ny tid eller omboka din …

Är du i behov av tandvård? Vi har akuttider varje dag på våra kliniker. Det finns olika sätt att boka och omboka tid hos Folktandvården i Uppsala.

Regler vid ombokning och avbokning av tid

Regler vid ombokning och avbokning av tid, Folktandvården, Region Jönköpings län

Logga in för att av- eller omboka tid (Extern länk). Uppdaterad. 2022-11-02 11:37. Ansvarig. Angelica Nilsson Andersson. ATV övergripande RE, Folktandvården.

Har du förhinder? Boka av din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Folktandvården, Folktandvården, Region Jönköpings län

Äldre kvinna borstar tänderna och ler in i kameran. Hon står i ett behandlingsrum. En god munhälsa – hela livet. Munhälsa för äldre. Behöver du av- eller omboka …

På Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på 26 allmäntandvårdskliniker spridda på 22 orter i länet. Vi erbjuder också specialisttandvård. Här har vi samlat kontaktuppgifter till alla folktandvårdskliniker i Jönköpings län så att du kan boka tid, ändra tid eller avboka din tid på ett smidigt sätt. Välkommen att kontakta Folktandvården!

Återbud – omboka/avboka – Folktandvården Sörmland

Ombokning eller avbokning – Folktandvården Sörmland

Utebliven SMS-avisering är ingen giltig orsak till att inte betala för ett uteblivet besök. Logga in på 1177 · Kontaktuppgifter till din klinik. Uteblivet besök …

För att omboka eller avboka en tid hos oss kan du i det flesta fall göra det själv via 1177s e-tjänster. Du kan naturligtvis även ringa eller skicka e-post till din klinik, om det passar dig bättre.

Keywords: folktandvården logga in, folktandvarden.se/vgregion logga in